קרדיט: דורין
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | רך | חלבון | ללא ביצים | פחמימה | שומן | ללא דגים | קצת מכל דבר | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | ארוחה מלאה בביס | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
מנה לכל המשפחה שתוכלו להתאים את המרקמים שבה לשלב הלעיסה שהילד נמצא בה
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי
- 4 שוקי עוף
- שקית אפונה סנפרוסט
- 1 בצל – חתוך לרצועות דקות
- 2 שיני שום – חתוכים לפרוסות
- שורש סלרי חתוך לקוביות
- 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- צרור כוסברה
- צרור שמיר (לא חובה)
- 2.5 כוסות מים רותחים
- כף כורכום
- כפית חוואיג׳
- קורט כמון
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן בסיר רחב, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים את שורש הסלרי והתפוחי אדמה, מטגנים קלות ומוסיפים את האפונה.
מתבלים בתבלינים, מערבבים מעט ויוצרים שקעים, מכניסים את העוף לשקעים שיצרנו.
מניחים מעל הכל את הכוסברה והשמיר ומוסיפים 2.5 כוסות מים רותחים, מכסים ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו