קרדיט: ויקטוריה

הטיפ של עדי רסולי

קמח קוקוס נותן טעם עדין ומתקתק. הוא גם חלופה טובה לנמנעים מגלוטן. גיוון טוב לטעמים ובאופן כללי אני בעד לגוון את מגירת הקמחים.
קוקוס תאורטית יוגדר כמזון אלרגני, אך מעטים המקרים שפגשתי אלרגים לקוקוס.
לעיסה של מתכונים אפויים, מצריכה עבודת לעיסה מתקדמת. אל תוותרו עליה. רק קחו את זה בחשבון

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

קוקוס | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

קוקוס | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-8 יחידות קטנות

  • 2 בננות 
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח קוקוס
  • רבע כפית אבקת אפיה
  • קינמון לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מועכים אתה הבננות עם מזלג, מוסיפים ביצים ולערבב היטב.
מוסיפים קמח, אבקת אפיה וקינמון. מערבבים.
יוצרים שלוליות על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש כ-15 דק'.
יוצא ממש רך וטעים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.