קרדיט: שירן הראל

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

1 קישוא מגורד
1 בטטה מגורדת
1 סלק מגורד
לכל ירק-
1 כף טחינה
3/4 כף שיבולת שועל
מלח לפי טעם
רבע כפית כמון
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

להכין 3 קערות-
בכל קערה לשים ירק אחד, מגורד וסחוט מנוזלים
להוסיף לכל קערה-
טחינה, שיבולת שועל ותיבול
לערבב היטב כל קערה, ליצור קציצות ולטגן במחבת עם שמן זית.
הצעת הגשה : אפשר להגיש לצד ציזיקי מיוגורט סויה (או יוגורט חלבי למי שאינו טבעוני)
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.