קרדיט: שירן הראל
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
1 קישוא מגורד
1 בטטה מגורדת
1 סלק מגורד
לכל ירק-
1 כף טחינה
3/4 כף שיבולת שועל
מלח לפי טעם
רבע כפית כמון
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
להכין 3 קערות-
בכל קערה לשים ירק אחד, מגורד וסחוט מנוזלים
להוסיף לכל קערה-
טחינה, שיבולת שועל ותיבול
לערבב היטב כל קערה, ליצור קציצות ולטגן במחבת עם שמן זית.
הצעת הגשה : אפשר להגיש לצד ציזיקי מיוגורט סויה (או יוגורט חלבי למי שאינו טבעוני)
אולי יעניין אותך
החנות שלנו