קרדיט: אורלי

הטיפ של עדי רסולי

כדאי מאוד לטחון את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 35 דקות הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 35 דקות הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס, 12 יחידות

  • קופסת תירס (אנחנו ממליצים לטחון)
  • גביע שמנת חמוצה
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח תופח
  • גבינה בולגרית מגורדת

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים. מעבירים לתבנית שקעים.
מכניסים לתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.