קרדיט: אורלי
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | צמחוני | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

כדאי מאוד לטחון את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 35 דקות הכנה

אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב | יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס, 12 יחידות

- קופסת תירס (אנחנו ממליצים לטחון)
- גביע שמנת חמוצה
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח תופח
- גבינה בולגרית מגורדת

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים. מעבירים לתבנית שקעים.
מכניסים לתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו