קרדיט: אורלי
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כדאי מאוד לטחון את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 35 דקות הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס, 12 יחידות
- קופסת תירס (אנחנו ממליצים לטחון)
- גביע שמנת חמוצה
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח תופח
- גבינה בולגרית מגורדת
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מערבבים יחד את כל המרכיבים. מעבירים לתבנית שקעים.
מכניסים לתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו