קרדיט: המתכון של לימור

הטיפ של עדי רסולי

מתכון שמזכיר לי את הילדות שלי :) כדי להקל על תהליך העיכול של התירס, כדאי מאוד לטחון אותו לפני שילובו במנה. תהליך העיכול יהיה יעיל יותר.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה סה"כ

אלרגניים

ביצים| קמח| חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כשעה סה"כ

אלרגניים

ביצים| קמח| חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות

2 קופסאות תירס גרוס במעבד מזון
250 גרם קוטג'
250 גרם גבינה לבנה
100 גרם גבינה צהובה 9%
100 גרם בולגרית
3 ביצים
4 כפות קמח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות

מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים לתבנית שקעים.
אופים כ45 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.