קרדיט: המתכון של לימור
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | 7 חודשים + | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מתכון שמזכיר לי את הילדות שלי 🙂 כדי להקל על תהליך העיכול של התירס, כדאי מאוד לטחון אותו לפני שילובו במנה. תהליך העיכול יהיה יעיל יותר.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה סה"כ
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים| קמח| חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
2 קופסאות תירס גרוס במעבד מזון
250 גרם קוטג'
250 גרם גבינה לבנה
100 גרם גבינה צהובה 9%
100 גרם בולגרית
3 ביצים
4 כפות קמח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים לתבנית שקעים.
אופים כ45 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו