קרדיט: לילך
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | צמחוני | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

על מנת לאפות את הלביבות – חממו תנור ל 180 מעלות. הכניסו את הבלילה לקירור של כרבע שעה (אפילו בפריזר).
צרו בידיים רטובות לביבות והניחו על נייר אפיה משומן. אפו כ 12 דקות מכל צד או עד שמשחים.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 30 ד' הכנה בטיגון | 40 ד' הכנה באפיה

אלרגניים
גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

זמן בישול
כ 30 ד' הכנה בטיגון | 40 ד' הכנה באפיה

אלרגניים
גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 10 יחידות

- קופסת שימורי תירס ללא הנוזל – חצי טחנתי וחצי השארתי כמו שזה (במתכוניה אנחנו ממליצים לטחון/לקצוץ את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול).
- חצי כוס זיתים מגולענים חתוכים ל4
- 1/4 – 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת (אפשר גם בלי אם רוצים פרווה)
- 1/2 כוס קמח כוסמין
- 2 ביצים
- עירית קצוצה
- שום כתוש
- מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: עבור הכנה בתנור חממו תנור מראש ל 180 מעלות

בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים. במחבת מחממים קצת שמן זרעי ענבים/קנולה ושופכים לביבות כשהשמן חם.
משחימים מ-2 הצדדים ומוכן!
בתאבון:-)
אולי יעניין אותך
החנות שלנו