קרדיט: לילך
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | צמחוני | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
על מנת לאפות את הלביבות – חממו תנור ל 180 מעלות. הכניסו את הבלילה לקירור של כרבע שעה (אפילו בפריזר).
צרו בידיים רטובות לביבות והניחו על נייר אפיה משומן. אפו כ 12 דקות מכל צד או עד שמשחים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה בטיגון | 40 ד' הכנה באפיה
אלרגניים
גלוטן | ביצים | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה בטיגון | 40 ד' הכנה באפיה
אלרגניים
גלוטן | ביצים | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 10 יחידות
- קופסת שימורי תירס ללא הנוזל – חצי טחנתי וחצי השארתי כמו שזה (במתכוניה אנחנו ממליצים לטחון/לקצוץ את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול).
- חצי כוס זיתים מגולענים חתוכים ל4
- 1/4 – 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת (אפשר גם בלי אם רוצים פרווה)
- 1/2 כוס קמח כוסמין
- 2 ביצים
- עירית קצוצה
- שום כתוש
- מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: עבור הכנה בתנור חממו תנור מראש ל 180 מעלות
בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים. במחבת מחממים קצת שמן זרעי ענבים/קנולה ושופכים לביבות כשהשמן חם.
משחימים מ-2 הצדדים ומוכן!
בתאבון:-)
אולי יעניין אותך
החנות שלנו