קרדיט: לילך

הטיפ של עדי רסולי

על מנת לאפות את הלביבות – חממו תנור ל 180 מעלות. הכניסו את הבלילה לקירור של כרבע שעה (אפילו בפריזר).
צרו בידיים רטובות לביבות והניחו על נייר אפיה משומן. אפו כ 12 דקות מכל צד או עד שמשחים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה בטיגון | 40 ד' הכנה באפיה

אלרגניים

גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה בטיגון | 40 ד' הכנה באפיה

אלרגניים

גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 10 יחידות

  • קופסת שימורי תירס ללא הנוזל – חצי טחנתי וחצי השארתי כמו שזה (במתכוניה אנחנו ממליצים לטחון/לקצוץ את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול).
  • חצי כוס זיתים מגולענים חתוכים ל4
  • 1/4 – 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת (אפשר גם בלי אם רוצים פרווה)
  • 1/2 כוס קמח כוסמין
  • 2 ביצים
  • עירית קצוצה
  • שום כתוש
  • מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: עבור הכנה בתנור חממו תנור מראש ל 180 מעלות

בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים. במחבת מחממים קצת שמן זרעי ענבים/קנולה ושופכים לביבות כשהשמן חם.
משחימים מ-2 הצדדים ומוכן!

בתאבון:-)

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.