קרדיט: זהבית

הטיפ של עדי רסולי

מומלץ להקפיד לטחון או לקצוץ את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 15 ד' הכנה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 15 ד' הכנה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 10-15 יחידות

  • 1 כוס קמח
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • חצי כוס גבינה צהובה
  • 2 ביצים
  • קופסת שימורים תירס מתוק
  • חופן פטרוזיליה
  • מלח,פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: קוצצים את התירס

שוטפים את התירס מהקופסה וקוצצים. סוחטים מנוזלים.
קוצצים פטרוזיליה.
מערבבים יחד את כל המרכיבים. משמנים מחבת במעט שמן זית.
יוצקים למחבת לביבות קטנות, מטגנים 3-4 דקות מכל צד.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.