קרדיט: זהבית
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | פנקייק, לביבות וקציצות | 7 חודשים + | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מומלץ להקפיד לטחון או לקצוץ את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 15 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | גלוטן | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 10-15 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 כוס קמח
- 250 גרם גבינה לבנה
- חצי כוס גבינה צהובה
- 2 ביצים
- קופסת שימורים תירס מתוק
- חופן פטרוזיליה
- מלח,פלפל
- שמן זית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: קוצצים את התירס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
שוטפים את התירס מהקופסה וקוצצים. סוחטים מנוזלים.
קוצצים פטרוזיליה.
מערבבים יחד את כל המרכיבים. משמנים מחבת במעט שמן זית.
יוצקים למחבת לביבות קטנות, מטגנים 3-4 דקות מכל צד.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו