קרדיט: זהבית
- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 7 חודשים + | 8 חודשים + | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
מומלץ להקפיד לטחון או לקצוץ את התירס לפני שילובו במנה למניעת סכנה של חנק ובכדי להקל על תהליך העיכול.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 ד' הכנה
אלרגניים
ביצים | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 10-15 יחידות
- 1 כוס קמח
- 250 גרם גבינה לבנה
- חצי כוס גבינה צהובה
- 2 ביצים
- קופסת שימורים תירס מתוק
- חופן פטרוזיליה
- מלח,פלפל
- שמן זית
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: קוצצים את התירס
שוטפים את התירס מהקופסה וקוצצים. סוחטים מנוזלים.
קוצצים פטרוזיליה.
מערבבים יחד את כל המרכיבים. משמנים מחבת במעט שמן זית.
יוצקים למחבת לביבות קטנות, מטגנים 3-4 דקות מכל צד.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו