קרדיט: ענת

הטיפ של עדי רסולי

שילוב משקה עשיר (סויה/שקדים/שיבולת שועל- המועשרים בסידן) יעשירו את הרכב המנה. העדיפו שימוש בהם על פני הכנה על בסיס מים. עבור תינוקות מעל גיל שנה, ניתן לשלב חלב פרה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ10 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

טחון

זמן בישול

כ10 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2-3 מנות

  • 3 כוסות מים
  • מעט מלח
  • כוס קמח תירס

אופן ההכנה

מרתיחים מים עם מעט מלח. כשהמים רותחים מוסיפים בהדרגה את קמח התירס ומערבבים כל הזמן (רצוי עם כף מעץ). הדייסה מוכנה כשהיא נפרדת מהדפנות.
אני מגישה עם פרמזן וקוטג׳. אפשר גם כתוספת למנה בשרית עם רוטב.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.