קרדיט: המתכון של רוזית
- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | רך | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | 8 חודשים + | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
אפשר בקלות לוותר על הסוכר ולקבל לביבה מלוחה וטעימה. המרת גביע קוטג' אחד בגבינה לבנה, תקטין את כמות הנתרן במנה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ20 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
חלב | ביצים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-20 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
2 גביעי קוטג' (אפשר להמיר בגביע קוטג' וגביע שמנת חמוצה גם יוצא טוב)
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
2 סוכר וניל
מעט מלח, פלפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים יחד את כל המרכיבים.
מטגנים משני הצדדים בתרסיס שמן על אש נמוכה כדי שלא יישרף ויהיה מוכן מבפנים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו