קרדיט: המתכון של רוזית
- ללא בוטנים | חלבון | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
אפשר בקלות לוותר על הסוכר ולקבל לביבה מלוחה וטעימה. המרת גביע קוטג' אחד בגבינה לבנה, תקטין את כמות הנתרן במנה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ20 דקות
אלרגניים
חלב | ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך | יציב
זמן בישול
כ20 דקות
אלרגניים
חלב | ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-20 יחידות
2 גביעי קוטג' (אפשר להמיר בגביע קוטג' וגביע שמנת חמוצה גם יוצא טוב)
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
2 סוכר וניל
מעט מלח, פלפל
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל המרכיבים.
מטגנים משני הצדדים בתרסיס שמן על אש נמוכה כדי שלא יישרף ויהיה מוכן מבפנים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו