קרדיט: המתכון של טליה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
כל לביבת ירק, תוכלו לאפות בתנור. חממו מראש ל 180 מעלות עם תבנית התנור בתוכו. בתום הכנת הבלילה, הניחו על נייר אפיה משומן את הלביבות ומשכו את הנייר לתוך התבנית החמה. אפו כ 12 דקות מהצד הראשון או עד להתנתקות קלה מהנייר, אפו עוד כ 10 דקות מהצד השני.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 ד'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-8 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 קישוא מגורד
1 ביצה
2 כפות קוטג'
2 כפות קמח
מעט מלח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים את הירקות
מוסיפים את הקוטג, ביצה, קמח ומלח
יוצרים לביבות ומטגנים במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו