לביבות קישוא וקוטג' - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: המתכון של טליה

הטיפ של עדי רסולי

כל לביבת ירק, תוכלו לאפות בתנור. חממו מראש ל 180 מעלות עם תבנית התנור בתוכו. בתום הכנת הבלילה, הניחו על נייר אפיה משומן את הלביבות ומשכו את הנייר לתוך התבנית החמה. אפו כ 12 דקות מהצד הראשון או עד להתנתקות קלה מהנייר, אפו עוד כ 10 דקות מהצד השני.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד'

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 30 ד'

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-8 יחידות

1 קישוא מגורד
1 ביצה
2 כפות קוטג'
2 כפות קמח
מעט מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מגרדים את הירקות
מוסיפים את הקוטג, ביצה, קמח ומלח
יוצרים לביבות ומטגנים במחבת משני הצדדים עד להזהבה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.