קרדיט: המתכון של טליה
הטיפ של עדי רסולי
כל לביבת ירק, תוכלו לאפות בתנור. חממו מראש ל 180 מעלות עם תבנית התנור בתוכו. בתום הכנת הבלילה, הניחו על נייר אפיה משומן את הלביבות ומשכו את הנייר לתוך התבנית החמה. אפו כ 12 דקות מהצד הראשון או עד להתנתקות קלה מהנייר, אפו עוד כ 10 דקות מהצד השני.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד'
אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-8 יחידות
1 קישוא מגורד
1 ביצה
2 כפות קוטג'
2 כפות קמח
מעט מלח
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
מגרדים את הירקות
מוסיפים את הקוטג, ביצה, קמח ומלח
יוצרים לביבות ומטגנים במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו