קרדיט: המתכון של טליה

הטיפ של עדי רסולי

כל לביבת ירק, תוכלו לאפות בתנור. חממו מראש ל 180 מעלות עם תבנית התנור בתוכו. בתום הכנת הבלילה, הניחו על נייר אפיה משומן את הלביבות ומשכו את הנייר לתוך התבנית החמה. אפו כ 12 דקות מהצד הראשון או עד להתנתקות קלה מהנייר, אפו עוד כ 10 דקות מהצד השני.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 30 ד'

אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-8 יחידות

1 קישוא מגורד
1 ביצה
2 כפות קוטג'
2 כפות קמח
מעט מלח

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מגרדים את הירקות
מוסיפים את הקוטג, ביצה, קמח ומלח
יוצרים לביבות ומטגנים במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו