קרדיט: ימית בן דוד
- צמחוני | רך | ללא בוטנים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
בכל מנה כזו דאגו להקפיא כמה יחידות כדי להציג אותה שוב ושוב.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
גלוטן | חלב | ביצים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ10 יחידות קטנות
- חופן עלי תרד
- כוס ברוקולי
- רבע בטטה
- כף וחצי קמח כוסמין
- כף שמן זית
- ביצה אחת
- גביע יוגורמה כבשים(אפשר גם יווני רגיל)
- קצת מוצרלה די באפלו (אפשר רגילה)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
טוחנים את הירקות בפולסים שלא יהיה ממש טחון ומערבבים הכל יחד.
אופים בתנור שחומם מראש רבע שעה-20 דק.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו