קרדיט: ימית בן דוד
- ללא בוטנים | צמחוני | רך | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
בכל מנה כזו דאגו להקפיא כמה יחידות כדי להציג אותה שוב ושוב.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כחצי שעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | חלב | ביצים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ10 יחידות קטנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- חופן עלי תרד
- כוס ברוקולי
- רבע בטטה
- כף וחצי קמח כוסמין
- כף שמן זית
- ביצה אחת
- גביע יוגורמה כבשים(אפשר גם יווני רגיל)
- קצת מוצרלה די באפלו (אפשר רגילה)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
טוחנים את הירקות בפולסים שלא יהיה ממש טחון ומערבבים הכל יחד.
אופים בתנור שחומם מראש רבע שעה-20 דק.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו