קרדיט: ימית בן דוד

הטיפ של עדי רסולי

בכל מנה כזו דאגו להקפיא כמה יחידות כדי להציג אותה שוב ושוב.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

גלוטן | חלב | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

גלוטן | חלב | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ10 יחידות קטנות

  • חופן עלי תרד
  • כוס ברוקולי
  • רבע בטטה
  • כף וחצי קמח כוסמין
  • כף שמן זית
  • ביצה אחת
  • גביע יוגורמה כבשים(אפשר גם יווני רגיל)
  • קצת מוצרלה די באפלו (אפשר רגילה)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

טוחנים את הירקות בפולסים שלא יהיה ממש טחון ומערבבים הכל יחד.
אופים בתנור שחומם מראש רבע שעה-20 דק.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.