קרדיט: ליז שבו
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
3/4 קמח
שקית אבקת אפייה
חצי כוס חלב
2 כפות שמן
כף מייפל
כפית סוכר
מיץ מחצי תפוז
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל הרכיבים בקערה.
מחממים מחבת עם מעט שמן, כשהחלק העליון יבש הופכים ומטגנים את הצד השני להשחמה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו