הטיפ של עדי רסולי

**אם תרצו להוסיף עלי תרד, תוכלו לחלוט אותם קודם במים רותחים ולהוסיף לתוך תערובת הגבינות.
ניתן להעשיר את המנה בביצים, אני מכינה ללא.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

גלוטן | חלב

מיומנות

עיסה מתקדמת

מרקם

פריך

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

גלוטן | חלב

מיומנות

עיסה מתקדמת

מרקם

פריך

רכיבים

1 חבילה בצק פילו (יש להפשיר ע"פ הוראות ההפשרה)
3 כפות שמן זית לשימון הבצק בתוך צלוחית קטנה (נדרשת מברשת להברשת הבצק)
1 גביע קוטג'
1 גביע יוגורט /גבינה לבנה
1/2 כוס גבינה מלוחה
2 ביצים (אני מכינה ללא!)
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח
עשבי תיבול (לא חובה )
תוספת משתנה כמו תרד קצוץ/פטרוזיליה (לא חובה )

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מקפידים על הפשרה נכונה של הבצק (במקרר, לא על השיש). מחממים תנור ל180 מעלות

מערבבים את כל חומרי המילוי
פותחים את אריזת הבצק
לוקחים 2 דפים ומניחים אותם "שפוכים" על התבנית (כמו בסרטון)
משמנים עם המברשת
ממלאים כ 1/4 מכמות המלית ומגלגלים
יוצרים כך עוד כ – 4 גלילים
דואגים לשמן היטב את העלים
מכניסים לתנור שחומם מראש לכ 25 דקות

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.