פריטטה - פשטידה במחבת - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: רוני נוי

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

בצל אחד גדול
3 תפו"א קטנים
4 ביצים
תוספות אפשריות- בצל ירוק, עשבי תיבול, גבינות, פסטרמה, ירקות (אם רוצים ירקות קשים כמו בטטה או גזר, כדאי לרכך אותם עם תפוחי האדמה במיקרו)
מלח

אופן ההכנה

פורסים את הבצל ותפוחי האדמה לפרוסות דקות מאוד.
מערבבים בקערה עם מעט שמן זית ומרככים במיקרוגל (8-10 דקות).
בודקים עם מזלג שתפוחי האדמה רכים.
מוסיפים לקערה 4 ביצים, את התוספות שבחרתם וקצת מלח.
מחממים מחבת משומנת, יוצקים את התערובת למחבת ומכסים. כשמשחים מלמטה הופכים לצד השני בעזרת צלחת וממשיכים לטגן עם מכסה עד שמוכן.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.