קרדיט: רוני נוי
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | פנקייק, לביבות וקציצות | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | אוכל אצבע
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
בצל אחד גדול
3 תפו"א קטנים
4 ביצים
תוספות אפשריות- בצל ירוק, עשבי תיבול, גבינות, פסטרמה, ירקות (אם רוצים ירקות קשים כמו בטטה או גזר, כדאי לרכך אותם עם תפוחי האדמה במיקרו)
מלח
אופן ההכנה
פורסים את הבצל ותפוחי האדמה לפרוסות דקות מאוד.
מערבבים בקערה עם מעט שמן זית ומרככים במיקרוגל (8-10 דקות).
בודקים עם מזלג שתפוחי האדמה רכים.
מוסיפים לקערה 4 ביצים, את התוספות שבחרתם וקצת מלח.
מחממים מחבת משומנת, יוצקים את התערובת למחבת ומכסים. כשמשחים מלמטה הופכים לצד השני בעזרת צלחת וממשיכים לטגן עם מכסה עד שמוכן.
מחממים מחבת משומנת, יוצקים את התערובת למחבת ומכסים. כשמשחים מלמטה הופכים לצד השני בעזרת צלחת וממשיכים לטגן עם מכסה עד שמוכן.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו