קרדיט: מורן מלק ברלוביץ
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
ניתן להקפיא לאחר הבישול.
מנה זו היא מנה מלאה ויכולה להתאים לכל גיל – אם תוגש במרקם הנכון.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ25 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לקציצות :
- חצי קילו הודו טחון
- 2 בצל מגורד על פומפיה
- 150 גרם קמח חומוס טחון (קונים בחנויות תבלינים)
- 1/4 כוס שמן
- חצי כפית פלפל לבן
- כפית כורכום
- חצי כפית כמון
- מלח לפי הטעם
- למרק :
- לטגן בצל פרוס
- להוסיף 4 גזרים
- 3 קישואים
- 1 קולורבי
- 3 תפוחי אדמה
- מים רותחים לכיסוי
- חצי כפית כורכום
- רבע כפית פלפל לבן
- מלח לפי הטעם
לכדרר את העיסה לכדורים ולהוסיף למרק לאחר רתיחה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
יוצרים תערובת כדורים מחומרי הקציצות.
מכינים את המרק בסיר : מטגנים קלות את הירקות, מוסיפים תבלינים ומים לכיסוי הכמות.
מוסיפים את הקציצות לאחר רתיחת המרק.
מבשלים כחצי שעה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו