קרדיט: מורן מלק ברלוביץ
הטיפ של עדי רסולי
ניתן להקפיא לאחר הבישול.
מנה זו היא מנה מלאה ויכולה להתאים לכל גיל – אם תוגש במרקם הנכון.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה
אלרגניים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ25 יחידות
לקציצות :
- חצי קילו הודו טחון
- 2 בצל מגורד על פומפיה
- 150 גרם קמח חומוס טחון (קונים בחנויות תבלינים)
- 1/4 כוס שמן
- חצי כפית פלפל לבן
- כפית כורכום
- חצי כפית כמון
- מלח לפי הטעם
- למרק :
- לטגן בצל פרוס
- להוסיף 4 גזרים
- 3 קישואים
- 1 קולורבי
- 3 תפוחי אדמה
- מים רותחים לכיסוי
- חצי כפית כורכום
- רבע כפית פלפל לבן
- מלח לפי הטעם
לכדרר את העיסה לכדורים ולהוסיף למרק לאחר רתיחה
אופן ההכנה
יוצרים תערובת כדורים מחומרי הקציצות.
מכינים את המרק בסיר : מטגנים קלות את הירקות, מוסיפים תבלינים ומים לכיסוי הכמות.
מוסיפים את הקציצות לאחר רתיחת המרק.
מבשלים כחצי שעה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו