קרדיט: מורן מלק ברלוביץ

הטיפ של עדי רסולי

ניתן להקפיא לאחר הבישול.
מנה זו היא מנה מלאה ויכולה להתאים לכל גיל – אם תוגש במרקם הנכון.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ25 יחידות

לקציצות :

  • חצי קילו הודו טחון
  • 2 בצל מגורד על פומפיה
  • 150 גרם קמח חומוס טחון (קונים בחנויות תבלינים)
  • 1/4 כוס שמן
  • חצי כפית פלפל לבן
  • כפית כורכום
  • חצי כפית כמון
  • מלח לפי הטעם
  • למרק :
  • לטגן בצל פרוס
  • להוסיף 4 גזרים
  • 3 קישואים
  • 1 קולורבי
  • 3 תפוחי אדמה
  • מים רותחים לכיסוי
  • חצי כפית כורכום
  • רבע כפית פלפל לבן
  • מלח לפי הטעם
    לכדרר את העיסה לכדורים ולהוסיף למרק לאחר רתיחה

אופן ההכנה

יוצרים תערובת כדורים מחומרי הקציצות.
מכינים את המרק בסיר : מטגנים קלות את הירקות, מוסיפים תבלינים ומים לכיסוי הכמות.
מוסיפים את הקציצות לאחר רתיחת המרק.
מבשלים כחצי שעה.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.