קרדיט: קרן שרעבי גזית
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | טבעוני | ללא ביצים | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים +
הטיפ של עדי רסולי
התאימו את מידת הבישול למיומנות האכילה של התינוק. בשל צורתם של הגריסים, אני ממלייצה לבשל "בישול יתר" עבוק תינוקות צעירים, למרקם דייסתי. כדי להעשיר את המנה בחלבון, תוכלו להוסיף חצי כוס עדשים כתומות עם עוד 3/4 כוס מים. את העדשים יש להוסיף יחד עם הגריסים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 35 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
פירורי
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי
1 בצל קצוץ
1/2 בטטה מגורדת /חתוכה
2 גזרים מגורדים
מלח פלפל
1/2 כפית כורכום
1.5 כוסות גריסים
3 כוסות מים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל, הבטטה והגזר בשמן זית.
מוסיפים תבלינים ומערבבים.
שוטיפים את הגריסים ומוסיפים לסיר, מכסים ב 3 כוסות המים.
מבשלים כ 25-20 דקות עד ריכוך
אולי יעניין אותך
החנות שלנו