קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להגיש על מצע של אורז , למעוך או לטחון למרקם הרצוי. השתמשו תמיד במלח, רק בסוף הבישול. כך תוכלו לחסוך כמויות משמעותיות של מלח במזון.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

מעורב רך

רכיבים

1 פלפל אדום
1 בצל גדול
2 עגבניות טריות
צנצנת/פחית עגבניות מרוסקות
2 כוסות גרגרי חומוס קפואות אחרי בישול/סנפרוסט/קופסת שימורים
שמן זית
2 כפות פריקה
2 כפיות מלח
4 שיני שום
1 כפית שום גבישי
פלפל שחור (אני גם הוספתי אחד חריף טרי!, אבל זה רק כי זה מתאים פה לכולם )

אופן ההכנה

קוצצים בצל, עגבניות, שום טרי, פלפל ומטגנים במחבת שחוממה מראש עם 2-3 כפות שמן זית
מזהיבים היטב, עד לריכוך הירקות
מוסיפים את כל התבלינים פרט למלח ומערבבים
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומוסיפים 3 כוסות מים
מכסים ונותנים לטעמים להתחבר כ 10-15 דקות על אש בינונית עם מכסה.
טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים את גרגרי החומוס והמלח
ומבשלים עד לטעם והמרקם הרצוי.

ניתן כמובן למעוך במזלג להקל על האכילה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.