קרדיט: ענבל אוחנה
- חלבון | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | רך | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | קצת מכל דבר | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא שומשום | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | ללא גלוטן | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
מנות שיש בהן פחמימה וחלבון יחד, הן פתרון מושלם 🙂 גם לילדים שידועים כאכלנים קטנים
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 50 ד' הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
- 1 קופסה קטנה רסק עגבניות.
- 500 ג"ר בשר טחון.
- כוס אורז בסמטי.
- 2 בצל
- 3 שיני שום
- חופן פטרוזיליה.
- תבלינים – פפריקה, כמון, כורכום, (כפית מכל אחד לרוטב, 1/2 כפית מכל אחד לקציצות)
- מלח
אופן ההכנה
לרוטב
על הגז מכינים רוטב אדום לקציצות-
מטגנים 1 בצל ו2 שיני שום. מוסיפים פפריקה, כמון, מלח, קצת כורכום, רסק עגבניות.
מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה.
מחלישים את האש אחרי רתיחה.
לקציצות
שוטפים כוס אורז.
קוצצים בצל, שום פטרוזליה
בעקרה מערבבים את כל רכיבי הקציצה
מתבלים בפפריקה, כורכום (מעט), מלח, פלפל ומעט כמון.
מוסיפים את האורז לערבב טוב ולעשות קציצות.
שמים ברוטב ומידי פעם מרטיבים מלמעלה.
מבשלים על אש בנונית ל-40 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו