קרדיט: לינוי לוי
- חלבון | ללא בוטנים | צמחוני | מרקים | 6 חודשים + | 7 חודשים + | פחמימה | ללא ביצים | טבעוני | 8 חודשים + | שומן | לעיסה ראשונית | ללא דגים | המנה העיקרית | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מרקם טחון

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להוסיף לקראת סוף הבישול אטריות פנימה. הגישו במרקם שמתאים לכל המשפחה, טחון או חלק 🙂
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כשעה הכנה

אלרגניים
ללא

מיומנות
לעיסה ראשונית

מרקם
מעורב רך

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר ש

- 1 בצל גדול קצוץ
- 3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
- 1 בטטה חתוכה לפרוסות
- חתיכת דלעת טרייה
- 3-4 גבעולי סלרי עם עלים
- 1 כוס עדשים כתומות – ששוטפים היטב ומשרים. אם מספיקים והעדשים לא חצויות ניתן להנביט.
- תבלינים – מלח, פלפל שחור, כורכום, חוואיג'

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את העדשים ערב קודם

מטגנים בצל גדול קצוץ
מוסיפים כשמזהיב 3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
מוסיפים בטטה חתוכה לפרוסות , דלעת טרייה , 3-4 סלרי עלים וגבעול טריים
מוסיפים כוס עדשים כתומות – שוטפים היטב ומשרים. עדיף להנביט יום לפני
מוסיפים מים רותחים , מלח הימלאיה , פלפל שחור, כורכום וחאוויג׳ – טוחנים במוט בלנדר
אולי יעניין אותך
החנות שלנו