קרדיט: לינוי לוי 

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להוסיף לקראת סוף הבישול אטריות פנימה. הגישו במרקם שמתאים לכל המשפחה, טחון או חלק 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

מעורב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר ש

  • 1 בצל גדול קצוץ
  •  3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
  • 1 בטטה חתוכה לפרוסות 
  • חתיכת דלעת טרייה
  • 3-4 גבעולי סלרי עם עלים
  • 1 כוס עדשים כתומות – ששוטפים היטב ומשרים. אם מספיקים והעדשים לא חצויות ניתן להנביט.
  • תבלינים – מלח, פלפל שחור, כורכום, חוואיג' 

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את העדשים ערב קודם

מטגנים בצל גדול קצוץ
מוסיפים כשמזהיב 3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
מוסיפים בטטה חתוכה לפרוסות , דלעת טרייה , 3-4 סלרי עלים וגבעול טריים
מוסיפים כוס עדשים כתומות – שוטפים היטב ומשרים. עדיף להנביט יום לפני
מוסיפים מים רותחים , מלח הימלאיה , פלפל שחור, כורכום וחאוויג׳ – טוחנים במוט בלנדר 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.