קרדיט: לינוי לוי
- חלבון | ללא בוטנים | צמחוני | מרקים | 6 חודשים + | פחמימה | ללא ביצים | טבעוני | 7 חודשים + | שומן | לעיסה ראשונית | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | המנה העיקרית | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להוסיף לקראת סוף הבישול אטריות פנימה. הגישו במרקם שמתאים לכל המשפחה, טחון או חלק 🙂
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ללא
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה ראשונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב רך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר ש
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 בצל גדול קצוץ
- 3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
- 1 בטטה חתוכה לפרוסות
- חתיכת דלעת טרייה
- 3-4 גבעולי סלרי עם עלים
- 1 כוס עדשים כתומות – ששוטפים היטב ומשרים. אם מספיקים והעדשים לא חצויות ניתן להנביט.
- תבלינים – מלח, פלפל שחור, כורכום, חוואיג'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את העדשים ערב קודם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מטגנים בצל גדול קצוץ
מוסיפים כשמזהיב 3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
מוסיפים בטטה חתוכה לפרוסות , דלעת טרייה , 3-4 סלרי עלים וגבעול טריים
מוסיפים כוס עדשים כתומות – שוטפים היטב ומשרים. עדיף להנביט יום לפני
מוסיפים מים רותחים , מלח הימלאיה , פלפל שחור, כורכום וחאוויג׳ – טוחנים במוט בלנדר
אולי יעניין אותך
החנות שלנו