קרדיט: לינוי לוי
- ללא בוטנים | צמחוני | מרקים | 6 חודשים + | חלבון | ללא ביצים | טבעוני | 7 חודשים + | פחמימה | לעיסה ראשונית | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | המנה העיקרית | 9 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מרקם טחון
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להוסיף לקראת סוף הבישול אטריות פנימה. הגישו במרקם שמתאים לכל המשפחה, טחון או חלק 🙂
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה ראשונית
מרקם
מעורב רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר ש
- 1 בצל גדול קצוץ
- 3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
- 1 בטטה חתוכה לפרוסות
- חתיכת דלעת טרייה
- 3-4 גבעולי סלרי עם עלים
- 1 כוס עדשים כתומות – ששוטפים היטב ומשרים. אם מספיקים והעדשים לא חצויות ניתן להנביט.
- תבלינים – מלח, פלפל שחור, כורכום, חוואיג'
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים את העדשים ערב קודם
מטגנים בצל גדול קצוץ
מוסיפים כשמזהיב 3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
מוסיפים בטטה חתוכה לפרוסות , דלעת טרייה , 3-4 סלרי עלים וגבעול טריים
מוסיפים כוס עדשים כתומות – שוטפים היטב ומשרים. עדיף להנביט יום לפני
מוסיפים מים רותחים , מלח הימלאיה , פלפל שחור, כורכום וחאוויג׳ – טוחנים במוט בלנדר
אולי יעניין אותך
החנות שלנו