קרדיט: לינור תורג'מן

הטיפ של עדי רסולי

מתכונים טבעונים נוחים ומתאימים גם ליציאה מהבית, בעיקר כי אין להם צורך בקרור לכמה שעות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 50 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 50 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-20 לביבות

2 תפו"א בינוניים
1 גזר
כוס עדשים כתומות
כוס קוואקר
חופן פטרוזיליה
2 שיני שום
מלח
כמון
פלפל שחור

אופן ההכנה

מבשלים את תפו"א והגזר במים עד שמתרככים
שוטפים ומבשלים את העדשים הכתומות
מחכים שיתקרר ומועכים את הכל

מוסיפים את שאר הרכיבים ומקבלים עיסה דביקה מעט (אם נוזלי מדי מוסיפים עוד קוואקר)
מחממים מחבת עם מעט שמן, יוצרים קציצות בידיים רטובות ומטגנים כ2 דק כל צד.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.