קרדיט: טלי קלדרון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להמיר לאפיה בתנור שחומם מראש ל 180 – 200 מעלות. הניחו לביבות על נייר אפיה משומן ואפו כ10 דקות מכל צד.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית- מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 6-7 תפוחי אדמה קטנים
- 1 קישוא
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 3-4 כפות קמח חומוס
- 2 ביצים
- תבלינים – מלח, פלפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מאדים או מבשלים את התפוח אדמה עם הקישוא.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
טוחנים את התפו"א/קישוא ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה.
מחכים שיתקרר ומוסיפים את הביצים והקמח חומוס. לתבל לפי הטעם.
מטגנים על מחבת משומנת.
ובתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו