קרדיט: טלי קלדרון
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להמיר לאפיה בתנור שחומם מראש ל 180 – 200 מעלות. הניחו לביבות על נייר אפיה משומן ואפו כ10 דקות מכל צד.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה
מיומנות
לעיסה בינונית- מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
- 6-7 תפוחי אדמה קטנים
- 1 קישוא
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 3-4 כפות קמח חומוס
- 2 ביצים
- תבלינים – מלח, פלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מאדים או מבשלים את התפוח אדמה עם הקישוא.
טוחנים את התפו"א/קישוא ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה.
מחכים שיתקרר ומוסיפים את הביצים והקמח חומוס. לתבל לפי הטעם.
מטגנים על מחבת משומנת.
ובתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו