לביבות קישואים ותפוח אדמה - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: טלי קלדרון

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להמיר לאפיה בתנור שחומם מראש ל 180 – 200 מעלות. הניחו לביבות על נייר אפיה משומן ואפו כ10 דקות מכל צד.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית- מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית- מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

  • 6-7 תפוחי אדמה קטנים
  • 1 קישוא
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 3-4 כפות קמח חומוס
  • 2 ביצים
  • תבלינים – מלח, פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מאדים או מבשלים את התפוח אדמה עם הקישוא.

טוחנים את התפו"א/קישוא ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה.

מחכים שיתקרר ומוסיפים את הביצים והקמח חומוס. לתבל לפי הטעם.

מטגנים על מחבת משומנת.

ובתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.