קרדיט: יאנה טובפינץ
- ללא בוטנים | חלבון | 7 חודשים + | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא שומשום | ארוחות קלות | 10 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
קציצות דג הן דרך מצויינת לחשיפה מבחינת מרקם ובטיחות האכילה. סלמון עשיר באומגה 3 ויהווה מקור חלבון בארוחה. הגישו לצד ירק טרי מגורד או קצוץ.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
דג | ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
- 250 גרם סלמון
- 1 ביצה
- 2 כפות פירורי לחם
- 1/2 בצל קטן
- תבלינים – פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור ופפריקה
אופן ההכנה
לטחון למרקם משחתי את הסלמון עם חצי בצל קטן ופטרוזיליה.
להעביר את התערובת לקערה. להוסיף ביצה, פירורי לחם ותבלינים. לערבב את הכל.
בעזרת כף להכניס את התערובת למחבת משומנת, לטגן משני הצדדים עד שמוכן.
ובתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו