קרדיט: ניצן סלונים טבקמן
- לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | צמחוני | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
הגישו לצד סלט קצוץ או ירקות חתוכים
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן | ביצה | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ12 מאפינס
חבילת עלי מנגולד טריים
בצל קטן קצוץ
קמח רגיל+קמח כוסמין- סה"כ כ-7 כפות
3 ביצים
1 גביע קוטג' 9%
פרוסה יפה של גבינה בולגרית
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
רבע כפית כורכום
קורט אגוז מוסקט
אופציה לקישוט- שומשום
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
במחבת מקפיצים את הבצל עם העלי מנגולד.
מערבבים את כל המרכיבים
משמנים תבנית שקעים ומחלקים את הבלילה
להשלמת המראה מפזרים מעט שומשום מעל לכל שקע..
אופים על 180 מעלות כ25 דקות, כדאי לבדוק בנעיצת קיסם.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו