קרדיט: ניצן סלונים טבקמן

הטיפ של עדי רסולי

הגישו לצד סלט קצוץ או ירקות חתוכים

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ12 מאפינס

חבילת עלי מנגולד טריים
בצל קטן קצוץ
קמח רגיל+קמח כוסמין- סה"כ כ-7 כפות
3 ביצים
1 גביע קוטג' 9%
פרוסה יפה של גבינה בולגרית
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
רבע כפית כורכום
קורט אגוז מוסקט

אופציה לקישוט- שומשום

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות

במחבת מקפיצים את הבצל עם העלי מנגולד.

מערבבים את כל המרכיבים

משמנים תבנית שקעים ומחלקים את הבלילה

להשלמת המראה מפזרים מעט שומשום מעל לכל שקע..

אופים על 180 מעלות כ25 דקות, כדאי לבדוק בנעיצת קיסם.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.