קרדיט: לילך איזק אשר

הטיפ של עדי רסולי

הרגילו את הילדים למרקמים וטעמים שונים, גם אם הם לא בטעם "של ילדים"

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

1 חבילה עלי מנגולד מושרים במים חמים (כדי שיתרככו מעט)
1/2 חבילת כרישה קצוצה דק
1 בצל קצוץ דק
1/2 כוס גבינת צ'דר מגורדת
1/2 כוס מוצרלה מעושנת מגורדת או חתוכה לרצועות דקות
2 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
1 כף שמן זית
1 כפית מלח

אופן ההכנה

קוצצים את הכרישה והבצל יחד קצוץ דק ומטגנים במעט שמן זית עד שנהיה שקוף.
קוצצים את המנגולד גס יחסית.
שמים בקערה את כל הירק שחתכנו ומוסיפים את שאר המצרכים.
מערבבים הכל יחד, יוצרים קציצות לא גדולות מידיי בידיים רטובות, ועל גביי תבנית משומנת מניחים ואופים עד להשחמה מכל כיוון
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.