קרדיט: אלונית לוגסי

הטיפ של עדי רסולי

אפשר לגוון עם הקמחים שמוסיפים למתכון (קמח תפו"א, קמחי קטניות ועוד)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

פירה מ 3 תפוחי אדמה
1 ביצה
מלח, פלפל, תבלינים שאוהבים
קמח עד שאפשר לעבוד עם הבצק בידיים (בערך כוס)
1 כפית אבקת אפייה
שמן לטיגון
*אפשר להוסיף עשבי תיבול קצוצים/ בצל מטוגן/ גבינה מגורדת

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים ביחד, אבל את הקמח שמים בהדרגה עד שמגיעים למרקם נוח.
מקמחים משטח עבודה ואת הידיים.
מניחים את הבצק ומשטחים אותו עם הידיים לעיגול בגודל המחבת בעובי של כ 1 ס"מ.
חותכים עם סכין או גלגלת פיצה למשולשים ומניחים אותם על מחבת משומנת.
כשצד אחד משחים הופכים לצד השני
מוציאים על נייר סופג
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.