קרדיט: צילום ומתכון: פנקייק שיבולת שועל - אורטל אקרמן

הטיפ של עדי רסולי

שלוליות הם ארוחה בביס. הפנקייק הזה – של שיבולת שועל עם קוואקר יספק את כל מרכיבי המזון אך לידו הגישו משהו טרי משתנה (פרי או ירק) . גוונו את הנוזלים (מיץ תפוזים / משקה מועשר). * תוכלו לוותר על תוספת הסוכר במתכון. המתכון בשיתוף "קוואקר"

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

גלוטן |ביצה |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

גלוטן |ביצה |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 10-12 יחידות

1/3 כוס שיבולת שועל של קוואקר
1/3 כוס קמח תופח (או קמח כוסין + 1 כפית א. אפיה)
1/3 כוס נוזל ( מים/מיץ תפוזים/ משקה שקדים)
2 כפות גבינה לבנה
1 ביצה
כף שמן
1 כף סוכר (*תוכלו לוותר)
קורט מלח

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל המצרכים הרטובים.
מערבבים היטב את כל המצרכים היבשים (קמח שיבולת שועל) ומוסיפים בערבוב מינימלי לרטובים
מניחים לבלילה ל 15 דקות
מחממים מחבת ויוצקים כף עם בלילה של תערובת. משחימים מצד אחד והופכים את הפנקייקים לצד השני.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.