קרדיט: הילה אל

הטיפ של עדי רסולי

מרק שהוא ארוחה מלאה. אפשר גם להוריד חלק מהרכיבים ולקבל מנה מושלמת וטובה.
המרקם של המנה מורכב ומצריך תנועות לעיסה מנוסות. תוכלו למעוך מעט עם מזלג כדי לאפשר אכילה פשוטה יותר אם תרגישו שיש בכך צורך

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 50 ד'

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

כ 50 ד'

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

למרק:

  • 1 גזר
  • 1 קישוא
  • 1 בצל
  • 1 עגבניה
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 גבעול סלרי קצוץ
  • 2 כפות שעועית ירוקה
  • 3-4 כפות גריסים
  • תבלינים – קורט מלח, כפית כורכום, 1/2 כפית כמון, כפית חוויג' למרק.

לכדורי הבשר:

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 תפוח אדמה מגורד
  • 3 כפות אורז (לא מבושל)
  • תבלינים – 1/2 כפית פפריקה, 1/2 כפית כמון ו-1/2 כפית כורכום.

אופן ההכנה

קציצות:

לערבב את כל המצרכים ולהכין קציצות. להכניס למקרר עד להכנת המרק ורתיחתו

מרק:

מגרדים את כל הירקות בפומפיה ולטגן קלות עם התבלינים.

מוסיפים מים בכמות של כליטר וחצי ומחכים שירתח

מוסיפים את הגריסים והקציצות, מכסים ומבשלים ל כ-40 דקות על אש נמוכה.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.