קרדיט: עדי קדמוני

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להמיר את השעועית מקופסת השימורים בשעועית קפואה שעברה בישול, או אם שעועית היא דבר זמין במטבחכם תוכלו כמובן להשתמש בה 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 45 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

כ 45 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

  • 1 תפוח אדמה גדול
  • 1 גזר
  • 1 בצל גדול
  • 2 ענפי סלרי
  • 1/2 כוס פסטה צדפים
  • 1/2 כוס עדשים אדומות
  • 1 קופסא של שעועית ברוטב עגבניות
  • 1 קופסא של עגבניות חתוכות ללא קליפה
  • 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • תבלינים – מלח, פלפל, שום כתוש, פפריקה מתוקה וכף סילאן

אופן ההכנה

  1. חותכים לקוביות קטנות או מגרדים את כל הירקות.

בסיר רחב מטגנים את הבצל, סלרי והגזר. מוסיפים חצי כוס מים רותחים.

מוסיפים את התפוח אדמה והעגבניות, מערבבים ומתבלנים לפי הטעם.

מוסיפים את השעועית והעדשים.

מוזגים מים רותחים ומוסיפים את הפסטה.

מבשלים על אש נמוכה במשך כחצי שעה עד שכל הירקות רכים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.