קרדיט: מאיה אטרקצי

הטיפ של עדי רסולי

מאפינס זו מנה קטנה והמירה להכנה, שאני תמיד דואגת לשמור ממנה "מנה לשבוע הבא" כזו שאני מקפיאה כדי לשמר מגוון מהיר להגשה.
הלעיסה פה תהיה די נינוחה ואם תרצו "לאתגר" את יכולת הלסעיה בחרו תבנית עם שקעים קטנים שיצרו מעטפת יותר "קשיחה". במיומנות הלעיסה נסו תמיד להתקדם לעבר השלב הבא, כדי שלכלל את תנועות הלעיסה ולהגביר את תנועתיות הלסת בזמן האכילה. שילוב תוספות במנה יאפשר התמודדות מגוונת על הלעיסה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 דק הכנה | כ 20 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך מעורב

זמן בישול

כ 10 דק הכנה | כ 20 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך מעורב

רכיבים

  • 3/4 כוס קמח (אני משתמשת בקמח מלא)
  • 3/4 כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 3/4 כוס חלב/שמנת (הערת המתכוניה- העדיפו שימוש ביוגורט או שמנת חמוצה עבור תינוקות צעירים מגיל שנה)
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף ממרח עגבניות/רוטב פיצה (הערת המתכוניה- או 1 עגבניה מגורדת )
  • 6-7 עלי בזיליקום קרועים
  • כוס של תוספות לבחירה – אני הוספתי זיתים ירוקים ועגבניות
  • 1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1/4 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מחממים את התנור ל 180 מעלות.

מערבבים יחד את המרכיבים היבשים ואליהם מוסיפים את הרטובים ובסוף את התוספות מניחים ל- 10 דק'.
משמנים תבנית מיני מאפינס ומעבירים את התערובת לשקעים, אפשר למלא עד הסוף זה לא נשפך…
אופים 20 דק.

 

בתיאבון.

 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.