קרדיט: אלה ינקלבסקי שור

הטיפ של עדי רסולי

שילובים של ירקות מאפשרים גמישות בטעמים, גוונו את הירקות בכל פעם שאתם מכינים. מתכונים שמבוססים על פירה, מאפשרים לעיסה בינונית מתקדמת, כז שיש בה קרום חיצוני שמצריך תנועות משמעותיות לצד התוכן הפנימי שאחיד במרקם שלו.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 10 יחידות


  • 2 גזרים

  • 1 קישוא
  • 3 כפות גבינה לבנה
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח תופח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לאדות את הירקות ולרסק לפירה. מחממים את התנור ל 180 מעלות

לאדות את הירקות ולרסק לפירה.

להוסיף את שאר המרכיבים.

לשפוך לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.

בתיאבון!

 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.