קרדיט: אלה ינקלבסקי שור
- חלבון | צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | 7 חודשים + | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
שילובים של ירקות מאפשרים גמישות בטעמים, גוונו את הירקות בכל פעם שאתם מכינים. מתכונים שמבוססים על פירה, מאפשרים לעיסה בינונית מתקדמת, כז שיש בה קרום חיצוני שמצריך תנועות משמעותיות לצד התוכן הפנימי שאחיד במרקם שלו.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 10 יחידות
-
2 גזרים
- 1 קישוא
- 3 כפות גבינה לבנה
- 2 ביצים
- 3 כפות קמח תופח
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לאדות את הירקות ולרסק לפירה. מחממים את התנור ל 180 מעלות
לאדות את הירקות ולרסק לפירה.
להוסיף את שאר המרכיבים.
לשפוך לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו