קרדיט: זהבית אברמוביץ

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להשתמש במתכון זה כמתכון בסיס ולגוון את הפרי בתוכו. מאפינס נשמרים היטב בהקפאה!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

שקדים | בוטנים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

שקדים | בוטנים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים/כוסות

  • כוס חלב צמחי
  • כפית חומץ
  • כוס קמח חיטה לבן
  • כוס קמח כוסמין מלא
  • 2 כפיות סודה
  • קוקוס
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס שמן
  • כף שקדיה
  • כף חמאת בוטנים
  • מיץ מחצי תפוז
  • תמצית וניל וגרידת לימון
  • אוכמניות

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

ההכנה מצריכה 3 קערות (2 קטנות אחת גדולה)

בקערה קטנה לערבב: כוס חלב צמחי וכפית חומץ, להניח בצד.
בקערה גדולה אחרת, לחומרים יבשים, לנפות: כוס קמח חיטה לבן וכוס קמח כוסמין מלא,

2 כפיות סודה, 1/2 כוס סוכר, קורט מלח וקוקוס לפי הטעם (כ 2 כפות).
בקערה קטנה לערבב: 1/4 כוס שמן חמניות, כף שקדייה, כפית חמאת בוטנים טבעית, מיץ מחצי תפוז וכפית תמצית וניל לערבב היטב מוסיפים לקערת הקמח את הקערה עם השמן ואת הקערה עם החלב, להוסיף מעט גרידת לימון ואוכמניות קפואות/טריות.

לשפוך לתבנית שקעים/כוסות ולאפות עד שהקיסם יוצא יבש. בערך 20 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.