קרדיט: עמית פרימן

הטיפ של עדי רסולי

נסו כמו עמית, לשכלל מתכונים בסיים והמירו רכיבים לאיכותיים יותר. לא תמיד זה מצליח בנסיון הראשון 🙂 אבל כשזה מצליח זה כייף גדול לדעת שהצלחתם לשפר את תזונת הילדים!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

גלוטן | ביצים | שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

גלוטן | ביצים | שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות

2 ביצים
בננה בשלה מעוכה
2-4 כפות דבש (* אין לתת לפני גיל שנה )
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
1/3 כוס 75 מ"ל שמן רגיל
1/2 כוס 120 מ"ל נוזלים: מיץ מתפוז/ קלמנטינה או מים או גם וגם
100 גרם טחינה גולמית
50 גרם חמאת אגוזים או אגוזי לוז
(אם אין , להגדיל את כמות הטחינה)
כוס קמח כוסמין
כפית אבקת אפייה
2-3 כפות אבקת קקאו

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל170 מעלות

טורפים בקערה את כל הרטובים.
מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה וקקאו.
מערבבים רק עד שאחיד.
מעבירים לתבנית שקעים משומנת (סיליקון לא צריך לשמן), ממלאים 2/3 גובה כל שקע.
אופים 15-20 דקות עד שמוכן.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.