תבלינים. למשל- כורכום פפריקה כמון


עשיר
מנרלים

פוטנציאל אלרגני
נמוך, אך קיים

חשיפה
מתקדמת
עוד על הפריט

תבלינים שאינם תערובות תבלין, כמו: כורכרום, פפריקה, כמון וכו', יכולים להשתלב במנות התינוק כבר לאחר חשיפה וגיוון הירקות והפירות. אל תמהרו לשמש תבלינים בעוצמה גבוהה, על מנת לאפשר לילדים להכיר את הטעם הטבעי של מאכלים. מצד שני, אין צורך להמנע ממתן אוכל משפחתי מתובל.
תבלינים הם אינם אלרגן שכיח, אך ככל מזון הם יכולים לעוררר תגובה אלרגית.
במלח תמיד כדאי להפחית.
מזונות 'בסיס'
ניתן לשלב ממש בתחילת הדרך
מזונות 'מתקדמים'
נשלב לאחר הבסיסיים כאשר העיכול נינוח או לאחר התקדמות במיומנות לעיסה.
מזון 'אלרגני'
אני ממליצה לשלב לאחר יצירת חווית אכילה נעימה עם מספר מזונות בסיסיים.
חפש עוד מאכלים
