קרדיט: סופיה

הטיפ של עדי רסולי

רוטב סויה אינו "אסור" אבל מכיל תכות נתרן גבוהה מאוד. במתכונים מהסוג הזה נסו להחליף את הסויה באבקת שום יבש ומעט שמן זית.
לעיסה של אטריות ארוכות מצריכה פעולה "משוכללת" של לעיסה. כדי להקל על האכילה בגילאים הצעירים, חיתכו את האטריות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: מנה משפחתית

  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
  • 2 גזרים קטנים חתוכים לרצועות
  • חבילת נבטים
  • חבילת בצל ירוק
  • 2 חתיכות של חזה עוף
  • 1 קישוא אחד חתוך לרצועות
  • 1 בצל אחד חתוך לרצועות
  • חצי חבילת נודלס מבושל
  • תיבול – רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק (לא חובה)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: חותכים את חזה העוף לרצועות ומשרים במעט רוטב סויה ובמקביל מבשלים את הנודלס

מטגנים את חזה העוף עם כף שמן על מחבת נפרד עד שכמעט מוכן.

בווק מחממים מעט שמן, על אש גובהה מאוד מקפיצים את הגמבות, הגזר והבצל עד שהם מתרככים.
מוסיפים את הקישוא, הנבטים והבצל הירוק ומחכים עד שהכל יתרכך. מוסיפים מעט מהסויה והצ'ילי (לפי הטעם).
ממשיכים להקפיץ עד שהירקות מתרככים וכמעט ואין נוזלים ולא רואים את הבצל הירוק והנבטים.
מוסיפים את העוף, מקפיצים עוד קצת ואז מוסיפים את הנודלס. מערבבים היטב ומתקנים תיבול אם צריך.

בתיאבון!

 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.