פשטידת אטריות וכרוב על מחבת
מתכון ותמונה: ענת שחר
רכיבים
כוס אטריות למרק (או כל סוג אחר של אטריות)
1/2 בצל
כרוב לבן
ביצה
מלח
פלפל
הוראות הכנה
מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח את האטריות.
קוצצים בצל וכרוב ומטגנים במחבת בצל קצוץ וכרוב לבן עד לאידוי.
מוסיפים את האטריות המבושלות למחבת, מתבלים בפלפל ומלח ומבשלים יחד כ-10 דקות.
בקערה מקשקשים ביצה ומוסיפים לתוכה את תערובת האטריות. מערבבים היטב ומחזירים למחבת לטיגון משני הצדדים.
הטיפ של עדי רסולי תזונאית המתכוניה
תוכלו להחליף את הכרוב גם בירקות אחרים לשם הגיוון