קרדיט: ענת שחר
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להחליף את הכרוב גם בירקות אחרים לשם הגיוון
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 25 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | ביצה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מחבת בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
כוס אטריות למרק (או כל סוג אחר של אטריות)
1/2 בצל
כרוב לבן
ביצה
מלח
פלפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח את האטריות.
קוצצים בצל וכרוב ומטגנים במחבת בצל קצוץ וכרוב לבן עד לאידוי.
מוסיפים את האטריות המבושלות למחבת, מתבלים בפלפל ומלח ומבשלים יחד כ-10 דקות.
בקערה מקשקשים ביצה ומוסיפים לתוכה את תערובת האטריות. מערבבים היטב ומחזירים למחבת לטיגון משני הצדדים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו