קרדיט: ענת שחר
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להחליף את הכרוב גם בירקות אחרים לשם הגיוון
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 25 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן | ביצה
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מחבת בינונית
כוס אטריות למרק (או כל סוג אחר של אטריות)
1/2 בצל
כרוב לבן
ביצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח את האטריות.
קוצצים בצל וכרוב ומטגנים במחבת בצל קצוץ וכרוב לבן עד לאידוי.
מוסיפים את האטריות המבושלות למחבת, מתבלים בפלפל ומלח ומבשלים יחד כ-10 דקות.
בקערה מקשקשים ביצה ומוסיפים לתוכה את תערובת האטריות. מערבבים היטב ומחזירים למחבת לטיגון משני הצדדים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו