קרדיט: המתכון של ספיר

הטיפ של עדי רסולי

מתכון עשיר בוויטמינים ויספק גם מקור שומן לארוחה.. הגישו כארוחה בוקר לצד יוגורט/משקה צמחי.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

שקדים|ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

רך מעורב

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

שקדים|ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

רך מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 18 יחידות גדולות

1 כוס קמח תופח
1/3 כוס סוכר חום(לדעתי אפשר אפילו פחות)
3 כפות שיבולת שועל שבושלו ב1  כוס מים
2 כפיות גדושות שקדייה
1/3 כוס שמן קנולה
2 ביצים.
2/3 כוס חלב שקדים בייתי (או לא ביתי/ חלב אחר)
2 תפוחים- ופה אפשר לשחק עם המרקם שרוצים: מגורד בפומפיה או חתוך לריבועים קטנים (אם ריבועים- לקמח מעט שלא ישקעו בתחתית התבנית ולהוסיף אותם אחרונים לתערובת)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מבשלים את השיבולת שועל בכוס מים 0אפשר גם במיקרו לקבל מעין דייסה)
מערבבים יחד את כל המרכיבים פרט לקמח ומערבבים לעיסה חלקה
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שנבלע בתערובת.
יוצקים לתבנית שקעים.
אופים 20 – 30 דקות ב180 מעלות, עד שקיסם יוצא יבש.

* לאחסן במקרר. אפשר גם להקפיא וזה יוצא מעולה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.