קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

שיבולת שועל מכילה תכולת סיבים גדולה. סיבים עשויים להקשות על תהליך העיכול של תינוקות (לעורר גזים/עצירות/שלשול) עיקבו אחר התגובה של התינוק והחליטו אם המנה כבר מתאימה עבורו.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ10 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

מעורב | רך

זמן בישול

כ10 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

מעורב | רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה

3 כפות של שיבולת שועל דקה (או גסה )
1 כוס חלב סויה/שקדים
בננה/ פרי אחר מגורד – אופציונלי
1 כפית שקדייה

אופן ההכנה

1.מכניסים לסיר קטן את שיבולת השועל והנוזל.
2. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב כ 5-8 דקות עד למרקם הרצוי
3. מורידים מהאש ומוסיפים שקדייה ופרי.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.