קרדיט: עדי רסולי
- רך | ללא בוטנים | צמחוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | פחמימה | טבעוני | לעיסה ראשונית | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | 11 חודשים + | 12 חודשים +
הטיפ של עדי רסולי
שיבולת שועל מכילה תכולת סיבים גדולה. סיבים עשויים להקשות על תהליך העיכול של תינוקות (לעורר גזים/עצירות/שלשול) עיקבו אחר התגובה של התינוק והחליטו אם המנה כבר מתאימה עבורו.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ10 דקות
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה ראשונית
מרקם
מעורב | רך
זמן בישול
כ10 דקות
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה ראשונית
מרקם
מעורב | רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה
3 כפות של שיבולת שועל דקה (או גסה )
1 כוס חלב סויה/שקדים
בננה/ פרי אחר מגורד – אופציונלי
1 כפית שקדייה
אופן ההכנה
1.מכניסים לסיר קטן את שיבולת השועל והנוזל.
2. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב כ 5-8 דקות עד למרקם הרצוי
3. מורידים מהאש ומוסיפים שקדייה ופרי.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו