קרדיט: Lia Shlomit Bailey

הטיפ של עדי רסולי

מאפה ביתי שיתן תחושה של עוגה ומרקם מושלם לארוחות ראשונות עצמאיות.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 35 ד' כולל אפיה

אלרגניים

גלוטן |ביצים |בוטנים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 35 ד' כולל אפיה

אלרגניים

גלוטן |ביצים |בוטנים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית קטנה

1/3 כוס שיבולת שועל דקה

2 חלבונים

3/4 כוס חלב שקדים

1/2 כוס פירות יער קפואים

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כפית אבקת אפיה

1 בננה פרוסה

חמאת בוטנים טבעית

להכנת עוגה “מתוקה” יש להוסיף 3 כפות סילאן

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

בקערה מערבבים היטב את כל הרכיבים למעט הבננה וחמאת הבוטנים
שופכים לתבנית ומפזרים מעל את חתיכות הבננה.
אופים כ25 דק, 180 מעלות
מפזרים מעל קצת חמאת בוטנים טבעית.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.
התחלת צ'אט
צריכים עזרה?
היי, ברוכים הבאים להמתכוניה | עדי רסולי ,
איך נוכל לעזור?
התחילו צ'אט כאן למטה
דילוג לתוכן 0