קרדיט: Lia Shlomit Bailey
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | רך | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
מאפה ביתי שיתן תחושה של עוגה ומרקם מושלם לארוחות ראשונות עצמאיות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 35 ד' כולל אפיה
אלרגניים
גלוטן |ביצים |בוטנים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית קטנה
1/3 כוס שיבולת שועל דקה
2 חלבונים
3/4 כוס חלב שקדים
1/2 כוס פירות יער קפואים
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפית אבקת אפיה
1 בננה פרוסה
חמאת בוטנים טבעית
להכנת עוגה "מתוקה" יש להוסיף 3 כפות סילאן
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
בקערה מערבבים היטב את כל הרכיבים למעט הבננה וחמאת הבוטנים
שופכים לתבנית ומפזרים מעל את חתיכות הבננה.
אופים כ25 דק, 180 מעלות
מפזרים מעל קצת חמאת בוטנים טבעית.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו