קרדיט: שיר ויטלם

הטיפ של עדי רסולי

ארוחה משפחתית בסיר אחד. מתכונים כאלו אפשר להכין ולהתאים לכל מרקם- אכילה עצמאית, לטחון לאכילה מכפית או למעוך במזלג.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה ועשרים

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

כשעה ועשרים

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב רך

רכיבים

לתבשיל
1 בצל קצוץ דק
1 קישוא
1 גזר
1 בטטה קטנה
קולורבי קטן או חצי גדול
חתיכה קטנה דלעת
סלרי, פטרוזיליה, שום ושמיר קצוצים בנינג׳ה
תבלינים- כורכום, כמון, פלפל שחור, מלח הימלאיה
1.5 כפות עדשים כתומות
3 כפות בורגול
לקציצות
הודו נקבה טחון 200 גר' (יצא לי 7 קציצות אפשר לעשות יותר)
שום, פטרוזיליה וחצי בצל קטן קצוצים בנינג'ה
כף פירורי לחם

אופן ההכנה

חותכים את הירקות לקוביות קטנות
מטגנים בצל שלם קצוץ דק בשמן זית
מוסיפים נגיעות של כורכום, כמון, פלפל שחור מלח הימלאיה
מוסיפים את כל הירקות ומטגנים יחד עד שכל הירקות מכוסים עם שמן ותבלינים
מוסיפים את הירק הקצוץ ומערבבים
מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה
מוסיפים כף וחצי עדשים כתומות ו-3 כפות בורגול
מאחדים את מרכיבי הקציצות, מכדררים קציצות ומוסיפים לסיר
מבשלים כשעה עד שהכל מתרכך
בכמה דקות הראשונות לא לערבב כדי שהקציצות לא יתפוררו אחרי שמתמצקות קצת, אפשר לערבב ולהוסיף מים במידת הצורך.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.