קרדיט: מייב הנפורד

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

כחצי בטטה קטנה

קוביית דלורית בגודל 5*5 ס"מ

(או סה"כ 125 גרם ירקות מבושלים- אפשר לגוון עם תפו"א)

100 גרם קמח כוסמין (כ-3/4 כוס)

כף שמן זית

מלח פלפל

אופן ההכנה

מבשלים או מאדים את הירקות לריכוך מחכים שיצטננו קצת ומועכים במזלג.

מוסיפים קמח, שמן, מלח ופלפל ומאחדים למרקם בצקי.

מרתיחים מים בסיר

יוצרים בצקניות, וכשהמים בסיר רותחים מבשלים את הניוקי עד שהם צפים

מחממים מעט שמן זית במחבת ומעבירים אליה את הניוקי לטיגון קל

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.