קרדיט: טלי

הטיפ של עדי רסולי

כמו שטלי כתבה, תכינו כמות גדולה ותקפיאו! לארוחה קלה לפני הגן או אחריו.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 15 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 15 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כמות משפחתית

  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית שטוחה סודה לשתיה
  • 1 כפית גדושה של אבקת אפיה (במתכוניה אנו ממליצים להשתמש באבקת אפיה ללא אלומינום, ניתן להשיג בחנויות הטבע)
  • 1+3/4 כוס משקה אגוזי לוז
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות סירופ מייפל אמיתי

אופן ההכנה

מערבבים בקערה קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה.
מוסיפים את המרכיבים הרטובים: משקה אגוזי לוז, תמצית וניל, שמן וסירופ מייפל.

מערבבים היטב עד שאין גושים ומטגנים במחבת נון-סטיק.

טיפ חשוב – אני טועמת את הפנקייק הראשון שיוצא ואם הוא לא מספיק מתוק לטעמי אני מוסיפה עוד קצת מייפל לבלילה.
* המתכון הוא לכמות גדולה – אצלינו מה שלא נטרף בבוקר עובר להקפאה בכלי אטום וחימום במיקרו לפני נסיעה בבוקר לגן.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.