קרדיט: טלי
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | 7 חודשים + | טבעוני | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא ביצים | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | ארוחות קלות | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כמו שטלי כתבה, תכינו כמות גדולה ותקפיאו! לארוחה קלה לפני הגן או אחריו.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 ד'
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כמות משפחתית
- 2 כוסות קמח כוסמין מלא
- 1 כפית שטוחה סודה לשתיה
- 1 כפית גדושה של אבקת אפיה (במתכוניה אנו ממליצים להשתמש באבקת אפיה ללא אלומינום, ניתן להשיג בחנויות הטבע)
- 1+3/4 כוס משקה אגוזי לוז
- 2 כפיות תמצית וניל
- 4 כפות שמן
- 4 כפות סירופ מייפל אמיתי
אופן ההכנה
מערבבים בקערה קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה.
מוסיפים את המרכיבים הרטובים: משקה אגוזי לוז, תמצית וניל, שמן וסירופ מייפל.
מערבבים היטב עד שאין גושים ומטגנים במחבת נון-סטיק.
טיפ חשוב – אני טועמת את הפנקייק הראשון שיוצא ואם הוא לא מספיק מתוק לטעמי אני מוסיפה עוד קצת מייפל לבלילה.
* המתכון הוא לכמות גדולה – אצלינו מה שלא נטרף בבוקר עובר להקפאה בכלי אטום וחימום במיקרו לפני נסיעה בבוקר לגן.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו