קרדיט: טלי
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | ללא ביצים | לעיסה בינונית | פחמימה | 7 חודשים + | טבעוני | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחות קלות | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
כמו שטלי כתבה, תכינו כמות גדולה ותקפיאו! לארוחה קלה לפני הגן או אחריו.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 15 ד'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כמות משפחתית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 2 כוסות קמח כוסמין מלא
- 1 כפית שטוחה סודה לשתיה
- 1 כפית גדושה של אבקת אפיה (במתכוניה אנו ממליצים להשתמש באבקת אפיה ללא אלומינום, ניתן להשיג בחנויות הטבע)
- 1+3/4 כוס משקה אגוזי לוז
- 2 כפיות תמצית וניל
- 4 כפות שמן
- 4 כפות סירופ מייפל אמיתי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים בקערה קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה.
מוסיפים את המרכיבים הרטובים: משקה אגוזי לוז, תמצית וניל, שמן וסירופ מייפל.
מערבבים היטב עד שאין גושים ומטגנים במחבת נון-סטיק.
טיפ חשוב – אני טועמת את הפנקייק הראשון שיוצא ואם הוא לא מספיק מתוק לטעמי אני מוסיפה עוד קצת מייפל לבלילה.
* המתכון הוא לכמות גדולה – אצלינו מה שלא נטרף בבוקר עובר להקפאה בכלי אטום וחימום במיקרו לפני נסיעה בבוקר לגן.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו