קרדיט: רתם הורביץ
הטיפ של עדי רסולי
להכנה בתנור, חממו תנור על 200 מעלות. הניחו נייר אפיה על תבנית התנור ולאחר ההכנה צקו תלוליות של המחית לנייר אפיה משומן.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן| ביצה
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
יציב רך
רכיבים
2 כוסות אפונה קפואה
חופן כוסברה
1/2-1 כוס סולת
1/2 כוס שיבולת שועל
תרד
בצל קטן קצוץ
ביצה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מפשירים את האפונה וטוחנים יחד עם הכוסברה למרקם גס
בנפרד מטגנים במחבת בצל קצוץ עם תרד קצוץ או תרד בייבי, רק עד שטיפה מתרכך.
קוצצים עוד קצת ומוסיפים את זה לתערובת של האפונה הטחונה.
קוצצים עוד קצת ומוסיפים את זה לתערובת של האפונה הטחונה.
מוסיפים ביצה, סולת ושיבולת שועל (אפשר להמיר בכל סוג של "מסמיך")
כפית שטוחה מלח, קצת פלפל שחור.
העיסה די רכה, זה קציצות שעושים עם 2 כפות ישר למחבת עם מעט שמן בחום בינוני.
הן מאוד עדינות תהפכו אותן בזהירות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו