קרדיט: טניה
- צמחוני | לעיסה בינונית | מרקם פרורי | פחמימה | ללא דגים | פריך | שומן | מאפים | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ניתן להחליף את הסוכר בסילאן טבעי. תוכלו להפחית את כמות הסוכר לכף וחצי.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | בוטנים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
פריך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות
- 4 כפות של חמאת בוטנים טבעית
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שיבולת שועל (קוואקר)
- 1 ביצה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים.
יוצרים עיגולים ומשטחים. שמים בתבנית.
אופים 8 דקות בתנור שחומם מראש.
תהנו!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו