קרדיט: דנית

הטיפ של עדי רסולי

מתכון שמכינים בתנור, קל מאוד לתקן טעמים ולהוסיף נוזלים במידת הצורך. לא מצריך השגחה ולכן ניתן להכין גם ביום עמוס יחסית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה וארבעים

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

פרורי ורך

זמן בישול

כשעה וארבעים

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

פרורי ורך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית לכל המשפחה

  • 1 כוס גריסי פנינה שטופים ולאחר השרייה
  • ירקות שאוהבים חתוכים (למשל תפוחי אדמה, בטטה, גזר, פטריות שמפיניון ובצל)
  • תיבול:  1 כפית פפריקה מתוקה, מלח, פלפל,
    1כפית ראס אל חנות, סילאן טבעי
  • 2 כפות שמן זית
  • כוס וחצי מים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את גריסי הפנינה ומחממים את התנור ל 180 מעלות.

בתבנית עמוקה שמים את גריסי הפנינה ואת הירקות החתוכים.
מוסיפים תיבול – מעסים את הירקות בתבלינים ובשמן.
שופכים מעל את המים, חשוב שיכסו את כל הגריסים.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ40 דקות.
מורידים את הנייר ואופים כחצי שעה נוספת.

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.