קרדיט: לירון בצלאל

הטיפ של עדי רסולי

תרשו לעצמכם לצאת מתבניות של מתכונים מדוייקים. בררנות אכילה, מאפיינת לא מעט ילדים. בגילאים הצעירים יש לנו יכולת להשפיע וליצור מגוון של מרקמים וטעמים משתנים, כדי להגדיל את מנעד החשיפה.
תוכלו להכין כמות ולהקפיא!
לירון מספרת שהפנקייק הזה נולד, כשהמציאות במקרר הראתה שצריך לאלתר. תכלס, הרבה פעמים זה המתכונים הכי טובים שיוצאים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 ד'

אלרגניים

ביצה |גלוטן |בוטנים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

חלק יציב

זמן בישול

כ 10 ד'

אלרגניים

ביצה |גלוטן |בוטנים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

חלק יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 8 יחידות

1 ביצה L
1 בננה אחת מעוכה עם מזלג
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
2 כפות קמח
רבע כפית אבקת אפיה

שמן לשימון המחבת

אופן ההכנה

מערבבים הכל בקערה עד שאין גושים
מחממים מחבת, משמנים קלות
מטגנים עד להופעת בועות מצד אחד
הופכים לצד השני
ומגישים

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.