קרדיט: ג'וליה בן בשט
- ללא בוטנים | 6 חודשים + | צמחוני | מרקים | ללא ביצים | 7 חודשים + | טבעוני | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מרקם טחון
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
בטטה
3 גזרים
סלרי גבעול כולל עלים קצוץ
2 כוסות עדשים כתומות (אחרי שהשרתי אותם במים רותחים בקערה ל20 דקות)
מים
מלח
פלפל
כורכום
אופן ההכנה
מגרדים את הבטטה והגזרים
מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את השום, הבטטה והגזר.
מוסיפים עדשים, סלרי ותבלינים.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות
מוסיפים עדשים, סלרי ותבלינים.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות
מבשלים שעתיים לפחות
ניתן להוסיף קצת כוסברה מי שאוהב מאוד משדרג
אולי יעניין אותך
החנות שלנו