קרדיט: ג'וליה בן בשט
- 6 חודשים + | ללא בוטנים | מרקים | צמחוני | 7 חודשים + | טבעוני | ללא ביצים | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | ללא גלוטן | מרקם טחון
הטיפ של עדי רסולי
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
בטטה
3 גזרים
סלרי גבעול כולל עלים קצוץ
2 כוסות עדשים כתומות (אחרי שהשרתי אותם במים רותחים בקערה ל20 דקות)
מים
מלח
פלפל
כורכום
אופן ההכנה
מגרדים את הבטטה והגזרים
מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את השום, הבטטה והגזר.
מוסיפים עדשים, סלרי ותבלינים.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות
מוסיפים עדשים, סלרי ותבלינים.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות
מבשלים שעתיים לפחות
ניתן להוסיף קצת כוסברה מי שאוהב מאוד משדרג
אולי יעניין אותך
החנות שלנו