קרדיט: ג'וליה בן בשט

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
בטטה
3 גזרים
סלרי גבעול כולל עלים קצוץ
2 כוסות עדשים כתומות (אחרי שהשרתי אותם במים רותחים בקערה ל20 דקות)
מים
מלח
פלפל
כורכום

אופן ההכנה

מגרדים את הבטטה והגזרים
מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את השום, הבטטה והגזר.
מוסיפים עדשים, סלרי ותבלינים.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות
מבשלים שעתיים לפחות
ניתן להוסיף קצת כוסברה מי שאוהב מאוד משדרג
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.