קציצות עוף/בשר כשר לפסח עם 2 סוגי רטבים

מתכון ותמונה: עדן אהרוני
רכיבים:
לקציצות
חצי קילו בשר טחון / חזה עוף טחון
חצי קילו בשר טחון / חזה עוף טחון
חצי בצל מגורד דק או אחד קטן
תפוח אדמה מגורד דק
1 ביצה
תבלינים מלח פלפל פפריקה מתוקה, בחזה מעט כורכום, בבשר מעט כמון.
כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות.
רוטב אדום: מטגנת בצל מוסיפה רסק עגבניות מלח פלפל פפריקה מתוקה פותחת בשמן, לאחר מכן מים.
מכניסה קציצות. שמה ענף 2 של סלרי (כרפס) כולל עלים
רוטב אופציה 2: מטגנים בצל, מוסיפים קוביות גזר וקוביות גמבה אדומה, שום וסלרי פרוסים
רסק עגבניות קטן ומים. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה, כורכום. כשמבעבע מוסיפים את הקציצות ומנמיכיםאת האש.