קרדיט: אולה אפריאט

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להכין פאי רועים צמחוני, בשלו כוס עדשים ירוקות עד ריכוך, והמשיכו את המתכון כאשר העדשים מחליפות את הבשר

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבניות עגולות בינוניות

  • 300 גרם עוף טחון
  • 2 עגבניות
  • 1 בטטה
  • 1 תפוח אדמה
  • 1/2 בצל
  • 1 גמבה
  • 1 קישוא
  • 1 גזר
  • 4 שיני שום
  • רסק עגבניה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • תבלינים – פפריקה, כורכום, כמון, בהרט, פלפל, מלח, ג'ינג'ר וקמצוץ של סוכר.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 200 מעלות

בסיר אחד:

לבשל את התפוח אדמה והבטטה עד לריכוך.

לחכות שיתקרר ולהכין פירה.

סיר שני:

לקצוץ את הבצל והשום. לגרד את הגמבה, קישוא והגזר.

לטגן את הכל עד לריכוך.

להוסיף את הבשר, עגבניות מגורדות, כף של רסק עגבניות ואת התבלינים.

לבשל עד שהבשר מוכן.

בתבנית אפיה:

לשים שכבה של ירקות ובשר ומעל שכבה של הפירה.

להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-15 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.