קרדיט: נטלי
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | פחמימה | ללא ביצים | 8 חודשים + | שומן | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

לקבלת רוטב עגבניות ביתי ומהיר : טחנו בללנדר מוט, עגבניה אחת חתוכה יחד עם חצי שן שום ועשב תיבול (בזיליקום/אורגנו) או תבלין יבש (אורגנו)
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 40 ד' הכנה

אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ10 יחידות

- 2 כוסות קמח תופח
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 כוס זיתים חתוכים לרבעים
- 2 כפות קטשופ (מציעה להחליף ברוטב שכתוב בטיפ)
- 1 גביע יוגורט
- 2 כפות גבינה לבנה
- 1/3 כוס פירורי גבינה צהובה

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות (אני שמתי על טורבו).

בקערה מערבבים יחד את על המרכיבים. יוצקים לתבנית שקעים.
לפני האפייה ניתן לפזר מעל מעט פירורי גבינה נוספים.
אופים כחצי שעה/עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו