קרדיט: נטלי

הטיפ של עדי רסולי

לקבלת רוטב עגבניות ביתי ומהיר : טחנו בללנדר מוט, עגבניה אחת חתוכה יחד עם חצי שן שום ועשב תיבול (בזיליקום/אורגנו) או תבלין יבש (אורגנו)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ10 יחידות

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס זיתים חתוכים לרבעים
  • 2 כפות קטשופ (מציעה להחליף ברוטב שכתוב בטיפ)
  • 1 גביע יוגורט
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • 1/3 כוס פירורי גבינה צהובה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות (אני שמתי על טורבו).

בקערה מערבבים יחד את על המרכיבים. יוצקים לתבנית שקעים.
לפני האפייה ניתן לפזר מעל מעט פירורי גבינה נוספים.
אופים כחצי שעה/עד שמשחים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.