קרדיט: המתכון של ליאת
- צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | לעיסה ראשונית | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מציצה וגריפה | 10 חודשים + | קשה | 11 חודשים + | ללא גלוטן | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
אפשר להחליף את הטחינה בשקדיה, תוספת השומן גם מזינה וגם מייצרת מרקם נח לאכילה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
5 שעות הקפאה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ללא
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
מציצה וגריפה, לעיסה ראשונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
קשה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 4 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
2 פלחי מלון
1 בננה בשלה
3 תמרי מהג'ול קלופים ללא חרצן
קצת פחות מחצי גביע יוגורט 3% שומן (אפשר גם % שומן גבוה יותר)
1/2 כף טחינה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
טוחנים את הפירות בבלנדר מוט ומוסיפים טחינה.
מוסיפים יוגורט עד שהבלילה מספיקה דלילה כדי שיהיה ניתן ליצוק אותה לתבנית ארטיקים.
יוצקים לתבנית ארטיקים ומקפיאים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו