קרדיט: המתכון של ליאת

הטיפ של עדי רסולי

אפשר להחליף את הטחינה בשקדיה, תוספת השומן גם מזינה וגם מייצרת מרקם נח לאכילה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

5 שעות הקפאה

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה, לעיסה ראשונית

מרקם

קשה

זמן בישול

5 שעות הקפאה

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה, לעיסה ראשונית

מרקם

קשה

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 4 יחידות

2 פלחי מלון
1 בננה בשלה
3 תמרי מהג'ול קלופים ללא חרצן
קצת פחות מחצי גביע יוגורט 3% שומן (אפשר גם % שומן גבוה יותר)
1/2 כף טחינה

אופן ההכנה

טוחנים את הפירות בבלנדר מוט ומוסיפים טחינה.
מוסיפים יוגורט עד שהבלילה מספיקה דלילה כדי שיהיה ניתן ליצוק אותה לתבנית ארטיקים.
יוצקים לתבנית ארטיקים ומקפיאים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.